Personlig træning

Personlig træner for dig, så mener jeg Personlig med STORT P

Lad mig hjælpe dig hvad enten det er at tabe vægt, opbygge muskler, eller komme i form og få et godt helbred. Sammen lægger vi et træningsprogram/plan som passer dig. Jeg motivere dig til at det skal lykkes og kommer med inspiration til din kost. Forudsætningen for det optimale udbytte er viljen til forandring og modet til at være ærlig over for dig selv og din personlige træner.

  • Vil du træne hjemme eller i naturen
  • Vil du have en træning der er tilpasset netop dig
  • Vil du have en træner der giver smil på læben
  • Vil du træne sammen med andre

Som personlig træner kan jeg hjælpe dig med at lave de rigtige øvelser til at nå dit mål, hvad enten du træner hjemme, i det fri eller i et motionscenter.

Jeg kan godt lide dette citat fra Einstein: 

“Vanvid: når du gør det samme igen og igen, og forventer forskellige resultater”

Vi kan arrangere det som ene undervisning eller i mindre grupper. Det kan foregå hos dig, ude i naturen mv. Vi starter med en indledende samtale, hvor vi gennemgår dine ønsker og mål for træningen. Her efter planlægger vi din træning og jeg guider dig til hvilken kost, som vil have en gavnlig virkning på de mål du ønsker at opnå.

Vi kan også aftale at jeg laver træningsøvelser til dig, som du kan tage med på ferie eller forretningsrejser, så du hele tiden holder din krop i gang og stærk.

Løbende i processen kan jeg efter aftale sende små motiverende beskeder til dig på mail eller sms, som vil hjælpe dig på vejen til dit mål.

En rigtig god kombination vil være at kombinere coaching og personlig træning. På den måde kommer vi hele vejen rundt med din personlighed. Det bliver også nemmere for at dig at opnå dine mål – de fysiske såvel som de mentale.