Massage

Wellness og sportsmassage.

Jeg tilbyder wellness og sportsmassage.
Få wellness og sportsmassage hvis du ønsker et større velvære og livskvalitet, større bevægeligehed og ønsker at fjerne spændinger mv. Massage nedsætter også stress, ryg -og nakkeproblemer, kroniske smerter mv.

Her er et link til mere inspiration til, hvorfor massage er godt for kroppen både psykisk og fysisk: http://www.kliniklamano.dk/hvorfor-massage

Her arbejder jeg sammen med Klinik La Mano, som ligger i Rødovre centrum.

I forhold til bestilling af tider:

Du kan gå ind på Klinik La Mano’s hjemmeside og booke tider hos mig: http://www.kliniklamano.dk/ og gå til online booking eller hvis du ønsker at jeg kommer ud til dig privat kontakt mig på mail eller telefon, så aftaler vi nærmere. For mødregrupper vil det være oplagt at forkæle sig selv med massage, så kan I få ca 30 min hver og stadig være med i samtalen med de andre mødre.

Firmaaftaler.

Hvis I ønsker massage ude i jeres virksomhed, så skal der som minimum være 6 personer som ønsker massage. I forbindelse med firmamassage samarbejder jeg med Klinik La Mano. Det vil enten være mig eller en af de andre gode massører som kommer ud til jer. Vi tilstræber os at det er den samme massør som kommer hver gang. Dog kan andre komme i ferie eller sygdomsperioder.

Se mere om firmamassage her: http://www.kliniklamano.dk/firma-massage

Før I beslutter jer tilbyder vi blandt andet 2 personer en gratis prøve massage.

Ring og hør nærmere samt bestil tid til prøve massage.